Daddy

First mini babymoon in de Euromast

Als ik ergens ontzettend van kan genieten dan zijn het wel nachtjes weg en ik denk dat ik dit in de komende jaren alleen maar meer ga waarderen. Zoals jullie waarschijnlijk allemaal wel hebben meegekregen: ik hoop in augustus vader te worden! Fantastastisch nieuws, rete spannend en dan vooral natuurlijk om al het nieuwe en spannende wat ons te wachten staat. Vanaf nu gaat het leven bij ons draaien om drie mensjes in plaats van twee en dat is toch een hele grote verandering. Voor het dan ook echt zo is, waar we niet op kunnen wachten, is het natuurlijk ook ontzettend leuk om nog even extra te genieten met z’n tweetjes en dat is dan ook wat wij afgelopen weekend hebben gedaan.

Valentijn staat weer voor de deur en in het kader van onze eerste ‘babymoon’ vond ik het wel zo speciaal om een uniek nachtje weg te geven als verassing aan mijn vriendin. Dan ben je bij IamReserverations aan het juiste adres kan ik je vertellen. Een pittoreske B&B, een nieuwe hotspot in Antwerpen of een bijzonder nachtje weg in de Euromast, je hebt gegarandeerd een leuke overnachting. En laat dat laatste nou net iets zijn wat ik bij ze had geboekt voor ons nachtje weg. We lopen momenteel al met onze hoofd in de wolken, maar nu mochten we ook letterlijk slapen met onze hoofd in de wolken. Op ruim 100 meter hoogte sliepen wij in de ‘heaven’ suite, die grenst aan het platform van de Euromast. Het bijzonder is dat dit van 10.00 uur ‘s ochtends tot 10.uur ‘s avonds open is voor publiek, maar daarna is het dus samen met de andere suite van de euromast je prive balkon!

Een ontzettende ruime en modern ingerichte kamer waar we ontzettend vriendelijk werden onthaald met alchocholvrije (hoe lief!) champagne en hapjes op bed, beter kan je je avond niet beginnen toch? Uiteraard zijn we later op de avond afgezakt naar de brasserie waar we met geweldig uitzicht lekker hebben zitten eten. Een uitgebreide kaart, met voor ieder wat wils en voor de echte durfal een verassingsmenu. Het sfeervolle restaurant en het uitzicht brengt iets magisch met zich mee en dat is natuurlijk wat je wilt als je romantisch een nachtje weg bent. Dan heb ik het nog niet eens over het hele fijne bed gehad en het ontbijt die je ‘s ochtends daar ook nog eens kan laten serveren, met werklijkwaar jongens een fan-tastisch uitzicht. Een lekker bed, een heerlijk ontbijt en een adembenemend uitzicht.. moet ik nog even doorgaan!?

Dit gaat ook vast en zeker niet ons laatste nachtje weg zijn samen, zo heb ik mijn oog al weer laten vallen op het bijzondere Jamhotel dat IamReserverations aanbiedt in Brussel. Een unieke locatie, waar je ook nog eens met een grotere groep op een kamer terrecht zou kunnen. En dan vertelt de website je ook nog eens alle hotspots in de buurt. Tof toch? Nu eerst nog maar even nagenieten van de Euromast. Dankjewel IamReservations & Euromast Rotterdam voor de gastvrijheid. Bekijk een glimp van ons heerlijk nachtje weg hier:

 

 

 

Dit artikel is in samenwerking met IamReservations tot stand gekomen, maar bevat onze eigen mening.