Daddy

Het tofste cadeau voor aankomende vaders

 

Of je beste vriend nu vader wordt, je broer of jijzelf, we kunnen allemaal wel wat informatie gebruiken toch rondom het hele vaderschap? En dat willen we dan ook nog op een mannelijke en leuke manier en niet zo zwaar geladen met iemand die ons de regeltjes verteld. Dat moeten de makers van het opvoedboek ‘The Dad’ precies hebben gedacht, want dit is het allereerste opvoedboek voor (aankomende) vaders. Samen met schrijvers Marcel Langedijk, Jan Heemskerk en kunstenaar Selwyn Senatori heeft The Dad oprichtster, Janine Breukhoven-Kho het perfecte boek voor vaders gemaakt.

In het edgy en lekker lezende opvoedboek lees je hoe bekende vaders omgaan met het opvoeden van hun kids en hoe het familie leven invloed heeft op hun leven. Want ja jongens, dat gaat het toch wel echt hebben. Zowel de leuke als de minder leuke momenten worden op een luchtige manier uitgelicht. Doorloop het hele leven van een ‘dad’, van de zwangerschap tot aan de uitzet van de kids of in sommige gevallen een scheiding, maar daar gaan we nu maar even niet vanuit.

Met alle cadeaus die je vrouw en je aanstaande kindje gaan krijgen, mag je jezelf of iemand anders vast wel verwennen met dit leuke boek. En de vrouwen zullen het met me eens staan, hij staat ook nog een super leuk op de boekenplank. No thanks!