Fashion

BALR fitness collectie

Je kunt er tegenwoordig niet meer om heen, het merk BALR is booming en razend populair. En dat is ook niet zo gek, want ze staan voor een bepaalde waarde en gevoel wat veel mensen belangrijk vinden. Een belangrijk aspect van een life of a BALR. is om fysiek fit te zijn. En dat willen we allemaal toch? Al moeten we ons af en toe met moeite naar de sportschool slepen. Voor een echte BALR is het is noodzakelijk om in topvorm te zijn en zo op het hoogste niveau te kunnen presteren, ongeacht je expertise. Van het veld tot de vergaderruimte: je moet altijd presteren. Dus van sportman, naar zakenman of allebei. Hetzelfde geldt voor je routine in de sportschool: als je het beste uit jezelf wil halen, heb je de beste uitrusting nodig en daarnaast willen we ook nog eens dat het er fancy uitziet. De nieuwe F-Series van BALR biedt dit: hoge kwaliteit fitness items om in stijl te trainen. Het assortiment bestaat uit alle benodigdheden voor je training, inclusief pants, shorts en een iconisch T-shirt. Gemaakt van een vochtafvoerende stof zodat je cool blijft, zelfs tijdens de zwaarste trainingen.

De stoffen zijn pure luxe, terwijl de onderliggende functionele details puur gericht zijn op performance. De Fitness items zijn ontworpen om zacht en comfortabel te zijn en de juiste hoeveelheid ruimte te geven om elke beweging uit te voeren. En dan hebben we het nog niet eens gehad over dat alle items ook nog in onze favoriete kleur zijn, zwart. Zodat je alle focus kunt richten op je performance. De F-Series is ook beschikbaar voor vrouwen. De collectie voor vrouwen bestaat uit een legging, tank top, vest en beha, kortom, alles wat je nodig hebt om in vorm te blijven. Je kunt dus matchy met je partner, al vragen wij ons natuurlijk wel een beetje af of je als ANWB stelletje door het leven wil.

De BALR. F-Series is vanaf nu verkrijgbaar via www.balr.com en in-store. En neem vooral even een kijkje in de shop, want je sporty outfit is natuurlijk ook onwijs tof te combineren met een mooie hoody of een van de andere items uit de nieuwe collectie. Wij zijn in ieder geval fan!