Fashion

BALR. presenteert de RED capsule collectie

Vorig jaar waren wij in de BALR store op de kalverstraat voor de lancering van hun eerste collectie in samenwerking met RED. Dit jaar doen ze het weer, voor het tweede jaar op rij presenteert het luxe lifestyle merk een fantastische samenwerking met (RED). En het is niet zomaar een collectie, nee elk verkochte item brengt ons een stap dichterbij een generatie zonder aids en daarom verdient deze collectie aandacht! Want merken die hun handen samen slaan met een goed doel, en dat er dan ook nog eens te gek uit ziet, daar houden we van.

Om bedrijven en mensen te betrekken bij de strijd tegen aids, werd RED in 2006 opgericht door Bono en Bobby Shriver. In aanloop naar de Wereld Aids Dag op 1 december, is het voor BALR. weer tijd om deze nieuwe collectie onder de aandacht te brengen in de hoop zo veel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel. Oftewel shoppen en daadwerkelijk de wereld een beetje beter maken, we like it!

De collectie bestaat uit kleding, sneakers en verschillende travel-items. De (BALR.)RED Club Hoodie en T-Shirt worden gekenmerkt door het rode club logo en iconische fit. Naast een hoodie en T-shirt kun je kiezen uit twee paar sneakers: een rode en witte uitvoering van de populaire EE Premium Sock Sneakers V2. De (BALR.)RED Capsule Collection wordt gecompleteerd door een rode U-Series Backpack, Duffle Bag en Waist Pack. Alle items in de collectie zijn direct herkenbaar door de unieke (RED)-kleur en het BALR. logo. De collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar via BALR.com, de Flagship Stores in Amsterdam en Utrecht, RED. org en amazon.com/RED. Prijzen variëren tussen de €50 en €175.