Fashion

Chasin en Julian Jordan openen pop-up tijdens ADE

Speciaal voor de EGO campagne, de iconische 5 pocket stretch jeans van CHASIN’, opent het jeansmerk een pop-up store in de CHASIN’ winkel aan de Nieuwendijk 179 (1ste verdieping) in Amsterdam. De pop-up is geopend van 18 tot 21 oktober tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) en staat helemaal in het teken van de EGO campagne in samenwerking met DJ / Producer Julian Jordan. Met dagelijks unieke programmering, een exclusieve collectie en dj sets. Kortom, een must-visit als je toch in Amsterdam bent voor ADE.

Naast de iconische nieuwe styles en wassingen van de EGO jeans, vind je er ook een exclusieve CHASIN’ X Julian Jordan capsule collectie. Deze staat symbool voor de lifestyle van Julian, super inspirerend dus. Hij behoort tot de wereldtop en reist de wereld over, zonder concessies te doen in stijl en comfort, zo zien wij het natuurlijk graag. Je kunt in de pop-up store ook 2 limited edition t-shirts kopen, die exclusief en alleen verkrijgbaar zijn in de tijdelijke winkel tijdens ADE. Dus voor de echte liefhebber!

In samenwerking met Julian is er een speciaal programma samengesteld. Natuurlijk vind je hier Julian Jordan achter de decks! Nieuw talent krijgt ook een kans zich te bewijzen. Aspirant producers kunnen hun demo’s droppen om in aanmerking te
komen voor een release op Julian zijn eigen recordlabel GOLDKID Records. Check voor alle info rondom het programma en de pop-up store, klik hier. Misschien horen we binnenkort wel jouw track op zijn album?

 

image001.png