Fashion

De nieuwe draadloze Beoplay E6 headphones

Tegenwoordig loopt iedereen natuurlijk met de draadloze earphones van Apple, maar de liefhebber van echt mooi geluid kan nog een stapje verder. Bang & Olufsen introduceert namelijk de Beoplay E6, een nieuwe draadloze in-ear hoofdtelefoon voor wie in het dagelijkse leven alleen genoegen neemt met het beste qua geluid en stijl. Want hey, een B&O daar kan je als muziekliefhebber mee gezien worden.

Ze noemen het ook wel de essentiële accessoire voor een urban lifestyle,  dat continu een hoge geluidskwaliteit biedt in rumoerige omgevingen. Kijk, daar worden we blij van want rumoerige omgevingen daar bevinden we ons eigenlijk de hele dag in. Het model is uitgerust met de nieuwste innovaties van Bang & Olufsen op designgebied, gadget 2.0 dus. De lichte, gevlochten kabel zorgt voor een speelse touch en de buitenkant is bestand tegen slijtage, transpiratie en vocht. Oftewel in de sportschool kan je ze dus ook gebruiken, met natuurlijk een dik setje op. De missie van Bang & Olufsen luidt ‘magie aan de luisterbeleving toevoegen’. En ook dit keer is Bang & Olufsen daarin geslaagd door kleine magneetjes in de oordoppen te integreren. Als je niet langer naar muziek wilt luisteren, klik je de oordopjes gewoon samen rond je nek. Door dit samenklikken, wordt de Beoplay E6 automatisch uitgezet om de kostbare energie van de batterij niet te verspillen. Voor als je aan het hardlopen bent en ineens die leuke buurvrouw van verderop tegenkomt.

De Beoplay E6 is een vervolg op de succesvolle Beoplay H5, de eerste draadloze hoofdtelefoon van Bang & Olufsen, en werd uitgerust met features waar de Bang & Olufsen-community om vroeg. U vraagt wij draaien, lekker hoor B&O. Wat is er precies veranderd?:
  • Nieuwe snelle lader voor opladen tijdens gebruik.
  • Nieuwe stevige fit voor dagelijks gebruik en een actieve levensstijl.
  • Volledig aanpasbaar dankzij nieuwe siliconen oorvinnen in verschillende maten
  • Extra comfortabel dankzij de gelijkmatige gewichtsverdeling over het snoer.
  • In-line afstandsbediening met drie aluminium knoppen en microfoon, voor intuïtief bedieningsgemak.
De Beoplay E6 (adviesprijs € 299,-) is nu verkrijgbaar in de kleuren zwart en beige bij Bang & Olufsen-showrooms, een select aantal retailers en via de website. Mooi cadeautje voor tijdens de feestdagen, althans als je lief bent geweest dit jaar natuurlijk.