Fashion

Het perfecte kerstcadeau voor de vrouw in 3 stappen!

 

De decembermaand is alweer halverwege en dat betekent dat het bijna weer tijd is voor de feestdagen. Feestelijke dagen die voor de meeste mensen voornamelijk bestaan uit eten & cadeaus. En al zeggen veel mensen dat ze niets willen hebben, stiekem blijft het natuurlijk altijd leuk om een cadeautje te krijgen en helemaal als iemand daar een beetje moeite voor heeft gedaan. Nu is het natuurlijk zo dat voor vrouwen een cadeautje uitzoeken iets lastiger is, dus daarom besloot lingeriemerk Hunkemöller om ons mannen dit jaar een handje te helpen. Want lingerie uitzoek kan best een lastig klusje zijn, maar buiten dat dit een cadeautje is voor je partner is het voor ons mannen natuurlijk ook niet vervelend. In de stores van Hunkemöller kunnen de dames je heel goed helpen met uitzoeken van het perfecte cadeautje, maar dan hebben ze uiteraard wel wat informatie van je partner nodig. Moeilijk? Nee hoor, zelfs daar hebben ze aan gedacht. Zie hier het ultieme drie stappen plan waarmee jij goed voorbereid op jacht kan.

 

Stap 1: ken haar maten!
Want we all know, het lijkt wel een geheime codetaal al die bh maten! 70A, 75B, 80D. Zelfs de vrouwen zelf raken er van in de war. Dus respect dat wij ons hier als mannen aan gaan wagen! En no worries, de dames in de winkels are there to help! Hunkemoller geeft ons 3 manieren om haar maat te achterhalen. Het is natuurlijk handig om haar bh maat te weten, maar vergeet ook niet te kijken naar haar andere maten (bv. slip maat). Hoe kom je hier nou achter? Nou daar geven ze ons drie tips voor: de boob test, mr. detective & hulptroepen inschakelen. Benieuwd naar je hoe je dit het beste kan doen? Dat lees je hier.

Stap 2: waar hou jij van
Ook belangrijk natuurlijk! Want ben je meer een billenman? een borstenman? of ben je gek op allebei. Met zoveel keuze is er natuurlijk voor iedereen wat wils, dus zelfs hier helpen ze je bij. En mocht het je nou echt niets uitmaken, dan kunnen ze je ook nog helpen door te kijken naar haar stijl.

Stap 3: Wrap it up!
Dit doen ze in de winkel natuurlijk met alle liefde voor je, maar gaat de winkel je een stapje te ver dan kun je ook heel gemakkelijk online bestellen. Want wat is een cadeau zonder mooie verpakking? Bestel samen met je cadeau(s) een cadeauverpakking online. Zo ben je gelijk klaar en krijg je het ook nog eens thuisbezorgd.

 

Benieuwd naar het volledige drie stappen plan met alles er op en eraan? Die vind je hier. En mocht het dan als nog niet helemaal goed gaan, no worries want Hunkemöller got your back: heb je toch per ongeluk de verkeerde maat of stijl gekocht? Je kan je cadeaus gemakkelijk omruilen of retourneren. Kortom, er is geen reden om het niet te doen toch? Jij blij, partner blij! Fijne feestdagen.