Fashion

Het ultieme pak voor de nazomer

 

Eerder schreven wij al over de toffe collectie die WE Fashion is aan gegaan met Tyhoon en natuurlijk moesten wij een lookje uit deze collectie ook even testen. De key look van deze collectie bestaat uit een olijfgroen pak en eigenlijk waren wij gelijk op slag verliefd. Deze kleur is namelijk ideaal voor een feestje in de nazomer, door hem met zomerse items te combineren. Maar ook in de winter kan je dit pak zeker doordragen, wat dacht je bijvoorbeeld van een zwarte colltrui eronder? of een roze trui voor een wat modernere look? Wij gingen dit keer voor de zomerse look tijdens een bruiloft door er een getailleerd wit shirt onder te combineren met onze favorieten roze sneakers van Filling Pieces. Wij hadden natuurlijk ook voor het toffe geprinte overhemd uit de collectie kunnen kiezen, maar dat was een beetje te warm voor deze dag.

Zoals we eerder al zeiden blijft het hier niet bij want ze komen ook met een  WE x Typhoon party collectie. Deze bestaat uit een printed blazer en bomber in feestelijk velvet, gecombineerd met een skinny fit pantalon met een contrasterende binnenkant en urban, sporty details. De WE x Typhoon party collectie is vanaf week 47 verkrijgbaar en ook hier kijken wij naar uit. Want eerlijk is eerlijk, het is ook nog eens lekker betaalbaar.

De WE x Typhoon collectie is nu verkrijgbaar bij geselecteerde WE stores in Nederland en België. Je kunt de collectie natuurlijk ook shoppen op wefashion.com. PS: Als je je afvraagd waarom mijn broek wat hoger op de enkels zit, dit heb ik zo laten aanpassen voor de bruiloft, omdat ik mijn pakken graag zo draag. Als je de broek uit de winkel koopt dan valt deze gewoon tot op de schoen uiteraard. Wat vind jij van deze look?