Fashion

Klaar voor de winter?

Winterjassen, ieder jaar is het weer een strijd om een leuk exemplaar te kopen maar niemand begint echt op tijd met het aanschaffen van een nieuwe. Ergens ook logisch, want deze periode vallen de mussen nog net niet dood van het dak af. Je wilt eigenlijk zo weinig mogelijk om je lijf hebben en flaneren op een terras of strand right?

Toch merk je in de winkels dat de zomer collectie al langzamerhand in de sale gaat en ja hoor, die herfsttinten en items komen toch echt te voorschijn. En als je dan toch tegen een pareltje aanloopt, waarom dan niet gelijk even passen en wie weet wel kopen. Ben je daar ook weer vanaf en je zorgt ervoor dat je uiteindelijk toch niet voor het derde jaar op rij met je oude winterjas de straat op gaat. Bijvoorbeeld omdat je toch niets meer kunt vinden, je geen tijd meer hebt of omdat je je opeens bedenkt dat je oude winterjas eigenlijk nog wel even prima is. Klinkt dat bekend? Niet zo raar hoor, het overkomt zelfs ons. Maar tegenwoordig kun je online net zo makkelijk shoppen als in de winkel, dat vergt toch iets minder tijd en je kunt het thuis zo vaak passen als je wilt. Zonder warme winkels, rijen voor het pashok en misschien wel gewoon vanaf het strand?

Ons stiekem al een beetje voorbereidend op de trends van de 2018 kwamen we online op Style Italy terecht, waar we een mooie winterjas scoorde die alvast in kast hangt voor komende herfst/winter. De webshop heeft voor iedereen wat wils en voornamelijk voor diegene die van luxe basic uitvoeringen houden. Zo, wij zijn er in ieder geval op tijd bij dit jaar. En jij?

Dit artikel bevat onze eigen mening, maar is tot stand gekomen in samenwerking met Style Italy.