Fashion

L’homme Cologne Bleue bij YSL

 

Yves Saint Laurent brengt een nieuwe geur genaamd: L’Homme Cologne Bleue. Een nieuwe, verfrissende en aquatische interpretatie van L’Homme van Yves Saint Laurent. Verfrissend en verkwikkend, met een bepaald soort aantrekkingskracht waardoor iedereen hem begeerd en vooral de dames kunnen we jullie vertellen. Het geurtje is de verpersoonlijking van ‘cool’, niet alleen qua uitstraling maar ook qua geur.

“Hij raast door het leven als een luchtspiegeling. De ene minuut is hij daar en dan is hij weer verdwenen. Hij domineert het aanwezig landschap. Nomadisch en puur tegelijk. Achter hem.. een dromerige roes, een extase, verlangen in zijn kielzog. Voor hem.. een gevoel van controle. Hij is, L’Homme Cologne Bleue. Een nieuwe, verfrissende en aquatische interpretatie van L’homme van Yves Saint Laurent. Verfrissend en verkwikkend, met een bepaald soort aantrekkingskracht waardoor iedereen hem begeerd.”

De L’homme Cologne Bleue flacon is een flacon die erom vraagt opgepakt te worden. Zowel qua de vloeistof erin als het ocole turkooizen glas aan de buitenkant. Het doet je denken aan een zwembad, waarbij de betoverende, boeiende reflecties van het water je zullen aantrekken. De iconische signatuur van L’homme, zo sterk als een anker met in de hoofrol Vinnie Woolston: het gezicht van L’homme Cologne Bleue.

Verkrijgbaar vanaf februari in alle verkooppunten.