Fashion

Meet: The Internet

Je zou bijna kunnen zeggen dat wij leven in onze ‘In Gold We Trust’ hoodie, dus als de eigeneer van dit merk betrokken is bij een nieuw merk dan zijn wij uiteraard nieuwsgierig. Dit nieuwe merk betreft een samenwerking tussen stylist van vele bekende personalities Giovanni Laisina en Eric Franzel eigenaar en ontwerper Franzel Amsterdam | In Gold We Trust.

Na een nauwe samenwerking van vijf jaar besloten stylist Giovanni Laisina en designer Eric Franzel (Franzel Amsterdam | In Gold We Trust) de handen ineen te slaan en een nieuw kledingmerk te starten. The Internet staat symbool voor de tijd waarin we leven waarbij het internet een grote invloed heeft op ons dagelijkse leven als ook het ontwerpproces. De items spreken tot de verbeelding omdat ze de dragers van het merk willen blijven verrassen. Ook passen ze helemaal binnen de huidige tijdsgeest. Voor de eerste release is gekeken naar wat de mannen zelf graag dragen en daaruit zijn de beste items gekozen zoals een hoodie en een t-shirt met daarop een business card borduursel die een beetje de draak steekt met de vele Instagramprofielen van vandaag de dag. Now we like that!

Dat het nieuwe merk van deze twee creatievelingen een succes is kan je wel zeggen, gezien een aantal units regelmatig sold-out zijn! Zie hieronder enkele van onze favorieten en hou de webshop goed in de gaten voor een refil!