Fashion

TOMS voor Apple Watch

Als er een merk bekend staat om het terug geven aan de community dan is het wel TOMS. Voor ieder paar schoenen krijgt iemand anders een paar schoenen en zo geven ze eigenlijk voor alle items wat terug aan diegene die het nodig hebben. Dat betekent natuurlijk niet dat ze mensen niet kunnen voorzien van accessoires voor de hipste gadgets, want ook daar bedenken ze wat op. Toms komt namelijk met super toffe bandjes voor de Apple Watch.

Meer dan 1,2 miljard mensen beschikken niet over veilige, betrouwbare elektriciteitsvoorzieningen. TOMS voor Apple Watch bandjes zijn meer dan een stijlstatement: ze maken een verschil door licht op zonne-energie te geven aan mensen die dat het hardst nodig hebben. Wanneer mensen toegang hebben tot veilige, betrouwbare lichtbronnen, heeft een kind de tijd om ook na zonsondergang te studeren, is er iemand die de tijd heeft om ‘s nachts door te werken en blijft een familie gezond en veilig. Kortom, jij maakt een stijlstatement en tegelijkertijd help je iemand die het echt nodig heeft.

Collecties: 
Er bestaat een Utility collectie: Een klassieke uitstraling, ontworpen om mee te reizen en voor avonturen. Voorzien van hoogwaardig, duurzaam ripsband en echt leren details. En er bestaat een Wanderlust collectie: Geïnspireerd door de verzameling vriendschapsbandjes van TOMS-oprichter Blake Mycoskie. Gemaakt van geweven textiel, met een achterkant van echt leer.

Alle TOMS voor Apple Watch-bandjes zijn voorzien van een gegraveerde GIVE TIME-slogan, een gouden TOMS-logo en echt lederen en roestvrijstalen details voor een tijdloze afwerking. De prijzen van de bandjes variëren van €49,95 – €79,95. Verkrijgbaar vanaf oktober 2017 op shopTOMS.nl en in de TOMS winkels. Welke is jou favoriet?