Fashion

Waarom een horloge het ideale cadeau blijft?

 

Zodra de decembermaand in zicht komt dan wordt het de standaard vraag die de meeste vrouwen aan ons stellen. Persoonlijk, via de mail of met een comment, wat moeten zij hun partner dit jaar nou weer geven tijdens de feestdagen? Het blijft een hot-topic en logisch ook, want voor heren is het meestal toch net wat lastiger als voor de dames. Onze tip? Investeer in een tijdloos en mooi cadeau, wat niet in een hoekje van de kast beland, maar waar diegene voorlopig op dagelijkse basis wat aan heeft. Deze cadeautjes zijn meestal van iets meer waarde als een standaard cadeau, maar dat mag toch ook wel met de feestdagen?

Wat wij tof vinden? Van een dierbaar persoon is het altijd mooi om een sierraad te krijgen en helemaal als ze daar extra hun best voor hebben gedaan. Iedere man kan je blij maken met een mooi horloge, en ja dames daar kunnen ze best meerdere modellen van in huis hebben. Je draagt toch ook niet elke dag dezelfde schoenen? Zoals Prisma horloges zo mooi omschrijft: een mooie kwaliteitshorloges laat niet alleen gelijk zien wat voor persoonlijkheid en stijl jouw dierbare op dat moment ambieert. Het is een expressie van zijn karakter. Een stukje creativiteit en vakmanschap waarmee je de wereld meer van jezelf laat zien. Een horloge is daarom één van de meest bepalende sieraden waar je van kan genieten, en laat dat nou net zijn waar een cadeautje allemaal om draait.

Zelf vind ik het altijd leuk om tijdens de feestdagen nieuwe merken te ontdekken en mensen te verassen met iets bijzonders. Er zijn namelijk nog zoveel toffe Nederlandse merken die nog niet bij iedereen on-top-of-mind zitten, maar die wel degelijk leuke cadeaus hebben. Een voorbeeld van zo’n merk is Prisma horloges, een Nederlands merk dat te gekke modellen horloges in hun collectie heeft en dat ook nog voor een mooie prijs. Ga jij voor een horloge wat hij day-to-day kan dragen? Of geef je hem meer een echte klassieker voor tijdens bijzondere momenten die jullie samen delen? Geloof me, succes gegarandeerd. Onze favoriet op dit moment? De master collectie, zie de eerste foto hieronder. Shopse!


 

Dit artikel is in samenwerking met Prisma, maar bevat onze oprechte eigen mening.