Fashion

Wat draag jij dit jaar met de feestdagen?

We zijn alweer in november aanbeland en met de feestdagen in het vooruitzicht gaat iedereen zich ook weer druk maken om wat ze willen gaan dragen tijdens alle speciale gelegenheden. Want wat doe je aan naar die leuke borrel van werk? Wat draag je dit jaar aan de kersttafel of op dat toffe feestje tijdens oud & nieuw? Iedereen weet dat bepaalde details een outfit kan maken of breken en wij kwamen een aantal verrassende accessoires tegen en willen je deze niet onthouden.

Kerst is de ultieme gelegenheid om eens op chique te gaan. En dat kan op vele manieren. Ook als je verslaafd bent aan jeans. Upgrade bijvoorbeeld je lievelingsdenim met een kraakhelder wit overhemd, een paar smalle bretels en een vlinderstrik in kerstsferen. Dat kan een sparkling zilveren exemplaar zijn of eentje die wat meer cheesy is zoals rendieren, kerststerren en kerstmannetjes.  Iedere moderne man weet dat er twee soorten vlinderstrikken bestaan: zelfstrikkers en voorgestrikte exemplaren. Gelukkig zijn een hoop kerststrikjes al voorgestrikt, dat scheelt weer wat kerststress. Zelfs met een borrel op lukt het je om ze comme il faut om je hals te krijgen. Ook al gebiedt ons te zeggen dat er natuurlijk niets boven een ouderwetse zelfstrikker gaat. Kleine tip: op YouTube vindt je genoeg filmpjes over hoe je dat het beste kunt doen.

Ga je voor een nette broek? Combineer een mooie cardigan of pantalon met een effen overhemd en vlinderdas of stropdas. Dat klinkt wel heel afgezaagd, maar met die strik en stropdas kun je in een handomdraai een tof accent aan je look toevoegen. Wat dacht je van een zwarte glitter strik of een gebreide kerst stropdas in de traditionele kerst kerstkleuren rood en groen? Onderstaande stropdassen combineren de cosyness van oma’s breisel met nostalgische kerstfiguren, en dat alles in een skinny model met bot afgesneden onderkant. Hipper en unieker kan het deze kerst niet worden! Wij zijn in ieder geval fan.

Details!


Uitgenodigd voor een chique oud & nieuw party? Ga dan voor feestelijk chique met een satijn effen vlinderdas. Satijn zorgt voor een levendige glans, zelfs bij gedimd (kaars) licht en ze zijn er ook nog eens in verschillende kleuren. Ook altijd goed is de zwarte stropdas. Ga voor een ultra smal model op een wit overhemd voor een hippe en clean look. Vers paar sneakers eronder en jou look is helemaal af. Tip, met de wollen pantalon, het liefst met printje, ben je ook nog eens on trend dit seizoen.

Dit artikel is gesponsord, maar bevat onze eigen mening.