Fashion

WE X Typhoon capsule collectie

 

Dat WE fashion de laatste jaren aardig aan zijn imago heeft gewerkt wist iedereen al, maar met deze nieuwe samenwerking gaan ze net weer een stapje verder. Vol trotst laat WE Fashion weten een bijzondere collectie te hebben ontworpen in samenwerking met niemand minder dan Typhoon. De Nederlandse hiphopartiest, geroemd om zijn inspirerende teksten en muziek, heeft speciaal voor deze partnership een empowerend manifest geschreven. Hiermee richt de rapper zich tot de jonge, urban man met het krachtige statement: YOU GOT THIS. Deze woorden vormen de basis van de prachtige WE x Typhoon collectie en dat is duidelijk ook. Hippe printjes, mooi gesneden pakken en moderne kleuren zijn allerlei elementen die je terug ziet komen in deze krachtige collectie.

“Het ongekende gevoel voor stijl en de filosofische, hypermoderne teksten van Typhoon vormen een bron van inspiratie voor deze nieuwe Fall/Winter collectie. Glenn begrijpt de moderne man en vindt het belangrijk dat hij zowel zijn charismatische als gevoelige kant kan laten zien. Deze visie sluit feilloos aan bij onze  Better Together merkvisie”, aldus Joris Aperghis, CEO van WE Fashion.

En daar blijft het niet bij want ze komen zelfs samen met een heuze PARTY collectie. WE Fashion zet de samenwerking met Typhoon door en komt later dit jaar nog met een key look speciaal voor de feestdagen. Deze WE x Typhoon party collectie bestaat uit een printed blazer en bomber in feestelijk velvet, gecombineerd met een skinny fit pantalon met een contrasterende binnenkant en urban, sporty details. De WE x Typhoon party collectie is vanaf week 47 verkrijgbaar.

De WE x Typhoon collectie is nu verkrijgbaar bij geselecteerde WE stores in Nederland en België. Je kunt de collectie natuurlijk ook shoppen op wefashion.com. Onze favoriet? By far het olijf groene pak, in afwachting van de party collectie. To be continued!