Gadgets

De BeoVision Eclipse van Bang & Olufsen

Ga je binnenkort eindelijk op jezelf wonen of heb je gewoon een nieuwe televisie nodig, omdat je gek bent op toffe gadgets? Dan hebben wij de ultieme mannen droom voor je. De onderstaande BeoVision Eclipse is namelijk het eerste resultaat van de strategische samenwerking tussen Bang & Olufsen en LG Electronics met betrekking tot de ontwikkeling en productie van een reeks nieuwe Bang & Olufsen tv’s.De BeoVision Eclipse is namelijk zowel een televisie als een muzieksysteem, gepresenteerd in een uitgebreide oplossing. Het is niet alleen een tv, maar met al zijn features ook een muzieksysteem op zich.

Als je ervoor kiest om extra luidsprekers te gebruiken via de geïntegreerde surroundsounddecoder, dan komen de geluidsprestaties van het middenkanaal van de tv overeen met elk van de high-end Bang & Olufsen BeoLab-luidsprekers. U kunt dus een overweldigende bioscoopervaring in uw eigen huis beleven. Het ontwerp bouwt voort op het klassieke Bang & Olufsen ideaal van esthetische eenvoud, waarin het belang van geluid vooropstaat; het smalle glazen oppervlak loopt door onder het SoundCenter, dat op zijn beurt aan weerskanten van het scherm verdergaat. Dit levert een paar interessante contrasten op – tussen beeld en geluid, slankheid en volume. Tegelijkertijd integreert het ontwerp op natuurlijke wijze alle elementen in een aantrekkelijk ontwerp.

De gemotoriseerde vloerstand maakt de BeoVision Eclipse nog specialer. Met een druk op de knop kunt u de tv geluidloos over de vloer verplaatsen, alsof hij naar je toe zweeft. Waar je ook zit, je kunt de tv altijd aanpassen aan uw positie, zodat niet alleen de kijkervaring verandert, maar de gehele inrichting van de kamer. Even serieus jongens, dit zijn toch lifegoals in je nieuwe interieur?  Naast de vloerstand kan de BeoVision Eclipse ook worden geplaatst op een gemotoriseerde of handmatige muurbeugel. Je kunt een persoonlijke stempel op het ontwerp drukken, aangezien je de voorkant van de luidspreker naar eigen keuze vorm kunt geven door te kiezen voor ofwel aluminium of gekleurde stoffen. Wij vinden all black helemaal tof bij deze tv, maar dat is persoonlijk natuurlijk. De tv kan dus de aandacht trekken of soepel in de omgeving opgaan, het is maar net hoe je bui staat.

Ben jij al om? Wij zien deze namelijk al helemaal zweven in onze woonkamer, alleen even sparen nog denk.

Retouch by: Wetouch Imagework

Retouch by: Wetouch Imagework

 

Ad: Godiva