Gadgets

TIP: een gadget waar je echt wat aan hebt

 

De decembermaand staat voor vele ook bekend als de maand van gezelligheid en cadeautjes, veel cadeautjes meestal. Sinterkerst met je vrienden, kerstavond met je familie en natuurlijk ook nog samen met je liefje. En hoeveel mannen weten dan uberhaupt niet wat ze moeten vragen op hun wensenlijstje? Precies. Daarom zetten wij deze maand een aantal gadgets in de schijnwerpers die ideaal zijn om cadeau te krijgen tijdens de feestdagen. Van die cadeau’s waar je echt wat aan hebt en die je niet gelijk in de hoek van de kamer gooit en vergeet. En mocht je hem toch niet krijgen, dan kan je de meeste cadeaus natuurlijk ook nog inruilen voor zo’n mooi exemplaar.

De eerste gadget die we in het zonnetje gaan zetten is de iXpand Base voor de heren met een iPhone. Want wie kent nu eigenlijk niet het probleem van een te overvolle icloud en een telefoon die al maanden geen back-up meer heeft gemaakt. Deze issues kunnen na de decembermaand voorbij zijn met deze gadget. Opladen en een back-up maken doet dit product gewoon tegelijkertijd, dus een back-up vergeten te maken doe je ook niet meer. Via een applicatie op je iPhone hou je precies in de gaten hoe het er voor staat en op deze manier heb je de back-ups ook altijd bij de hand. Kortom, jou herinneringen raak je voorlopig niet meer kwijt en dat is altijd fijn met zulke leuke dagen voor de deur. Meer informatie over de iXpand Base vind je hier.

Prijzen en beschikbaarheid
De SanDisk iXpand Base is verkrijgbaar via SanDisk.com en bekende retailers als Bol.com, Coolblue en MediaMarkt. De adviesverkoopprijzen zijn 32GB / € 59,99, 64GB / € 99,99, 128GB / €119,99 en 256GB / € 199,99.