Gadgets

Weg met die dikke portemonnee

 

De tijden dat je als man nog weg kwam met een grote bobbel in je achterzak omdat je een tot de nok gevulde zwarte leren portemonnee draagt is toch echt wel voorbij heren. Tegenwoordig heeft er bijna niemand meer cash geld op zak en dat betekent dat we eigenlijk ook niet meer zo’n grote portemonnee nodig hebben.

Steeds meer zagen we de kaarthouders of leren hoezen maar de nieuwe wallet van Ekster is toch echt wel even een stapje verder. Iedereen kent toch de irritatie van een portemonnee die je kwijt bent terwijl je eigenlijk heel snel de deur uit moet, die tijden zijn voorbij. De Ekster wallet kan je namelijk tracken en af laten gaan zodat je gelijk weet waar die is en dan hebben we het er nog niets eens over gehad dat je hem zonne-energie kan opladen.

Deze tweede generatie Ekster® wallets zijn de eerste portemonnees die gelanceerd zijn via Tile’s  “Smart Location Platform” en hebben een gloednieuwe zonnecel geïntroduceerd die nog efficiënter oplaad dan voorheen. Door de ingebouwde tracker raak je nooit meer je portemonnee of telefoon kwijt. Ook zijn deze portemonnees de dunste RFID bokkende beurzen die die met een druk op de knop onmiddellijke toegang bieden tot je kaarten. Met gebruik van de Tile® app en de tracker card kan je je telefoon of portemonnee af laten gaan.

Kijk heren, dat zijn nou nog eens gadgets waar we echt wat aan hebben. Klik hier voor meer info, want er zijn namelijk ook hoezen voor de telefoon.