Lifestyle

Gustav Gym opent midden in het centrum van Amsterdam

Iedereen heeft het goede voornemen om te sporten, maar niet iedereen waagt ook echt de sprong naar de sportschool. Ik kan me voorstellen dat je niet altijd zit te wachten op die druk bezochte sportscholen die een wat goedkoper instap model hebben, vooral niet als je gek bent op wat luxe. Nou met die smoes hoef je in Amsterdam dus niet meer aan te komen. Luxe, boutique sportschool Gustav Gym heeft zojuist een tweede vestiging geopend aan de Weteringschans 134.De nieuwe sportschool is in opzet gelijk aan de sportschool op de Zuidas en straalt daarmee hetzelfde ruimtelijke en rustgevende karakter uit. Kortom, een gym zoals die er uit hoort te zien in een wereldstad als Amsterdam.

De premium gym heeft de beste apparaten van Technogym staan en biedt meerdere groepslessen aan, waaronder tal van (kick)bokslessen, H.I.I.T. en yoga. Ook zijn er op de nieuwe locatie sauna’s aanwezig en zijn de kleedkamers ruim en luxe met mooie douches. Tevens is er aan de muren weer kunst van Joseph Klibansky te vinden. Kunst ja, terwijl je aan het sporten bent. Inspiratie kan je overal vandaan halen toch?

“We misten in Amsterdam nog een boutique sportschool zoals je die veel in wereldsteden als Londen en New York ziet. Met een tweede Gustav Gym midden in het centrum kunnen steeds meer Amsterdammers van deze luxe en rustige manier van sporten genieten.” – aldus Jeroen Timmerman, mede-eigenaar van Gustav Gym.

Gustav Gym focust zich op een uitermate persoonlijke aanpak. Zo worden verscheidene ‘Personal Training’-pakketten aangeboden en start er elke eerste maandag van de maand een Gustav12-traject. Dit laatste houdt een 12-wekelijks programma in waarin je intensief gecoacht wordt op gebied van trainingsschema’s, voeding en je algehele lifestyle om zo je fysieke, maar ook mentale doelen te bereiken. Kortom, je moet wel even in het buideltje tasten, maar dan heb je ook wat. En laat het gelijk een goede stok achter de deur zijn om daadwerkelijk aan de slag te gaan! Zien we je daar?