Lifestyle

Moët & Chandon onthult de Grand Vintage 2009

De feestdagen staan weer voor de deur en dan mogen we af en toe best eens uitpakken. Je bent het hele jaar hard aan het werk en deze speciale momenten met de mensen die je lief hebt moet je koesteren. Nou, precies dat moetMoët & Chandon ook gedacht hebben. Moët & Chandon, ‘s werelds meest gedronken champagne, presenteert namelijk met trots de Grand Vintage 2009, de 73e vintage van het huis, een authentiek voorbeeld van “winemaking excellence” en “savoir-faire” zoals ze het zelf zouden zeggen. Gerijpt gedurende 7 jaar, is deze volleerde champagne voor eeuwig uniek, de ultieme uitdrukking van een unieke oogst. Unieke oogst, vraag om een uniek moment.

Moët & Chandon Grand Vintage-champagnes zijn wijnen met een onderscheidend karakter, voor het eerst gecreëerd in 1842 om te voldoen aan de eisen van Britse en Amerikaanse kenners van deze volwassen wijnen. Elke Grand Vintage is origineel met de vrije interpretatie van de Chef de Cave in acht genomen. Een selectie van de meest opmerkelijke wijnen van het jaar met respect voor de individualiteit van elke wijnoogst. Het is een blend gebaseerd op de subjectieve en emotionele beoordeling van de Chef de Cave wat betreft de persoonlijkheid en het potentieel van elke druivensoort.

Een uitermate geslaagde Moët & Chandon Grand Vintage 2009. Rijp, rijk, tegelijk fris, strak en met lengte. En alles in perfecte balans. Een grandioos aperitief en door zijn allure perfect in combinatie met verfijnde gerechten. Moët & Chandon Grand Vintages zijn verkrijgbaar bij selectieve retailers en bij de meest exquise restaurants. Ze zijn ideaal om mijlpaalmomenten te vieren en om geweldige ervaringen met gastronomische hoogstandjes te delen.

Adviesprijs:
Grand Vintage 2009 Blanc: € 62,95
Grand Vintage 2009 Rosé: € 69,95