Lifestyle

Valentijn? Moët & Chandon Rosé Capsule Collectie

Moët & Chandon introduceert de 2018 Rosé Capsule Collection. Een eigentijds eerbetoon aan Madame de Pompadour, de originele 18de eeuwse “It Girl” die het succes van Moët & Chandon uitriep tegenover de Franse koninklijke rechtbank. En niet alleen dat, ook het ideale Valentijnscadeautje waar je heel stiekem zelf natuurlijk ook wat aan hebt. Deze gewaagde fles in beperkte oplage biedt een ongeëvenaard inzicht om de tijden van dit extravagante tijdperk opnieuw te herbeleven, de gebruiken en het uiterlijk opnieuw te interpreteren met een eigentijdse stijl.

Trouw aan het legendarische savoir-fête van Moët & Chandon, werd deze fles in beperkte oplage bedacht om te fungeren als moodboard voor een koninklijk gemaskerd bal. Kortom: deze fles kan je niet alleen opdrinken, maar daarna ook rustig met een kaars in je huiskamer zetten. Tof toch? Elegant gekleed in Pantone-kwarts, is de 2018 Rose Capsule-collectie een speelse loopbrug van rozen. Of je nou een bos in de hand houdt of elegant in de mond geklemd, de gulle en volledig gebloeide rozen op de fles weerspiegelen de bloemige nuances van roos in het betoverende bouquet van de Rosé Impérial. Bekend om zijn stralende kleur, intense fruitigheid en verleidelijke smaak, is deze champagne de meest extraverte en glamoureuze uitdrukking van de wereldberoemde Moët & Chandon-stijl.

De Moët & Chandon 2018 Rosé Capsule Collection is verkrijgbaar bij selectieve winkels en in de meest trendy loungebars, en viert elke liefdeskleur. De gelimiteerde 75cl-fles is perfect voor het vieren van liefdesmijlpalen – van een romantische date tot de meest spontane familiebijeenkomst – terwijl de slanke minifles het onweerstaanbare accessoire is voor een onvergetelijke avond uit. Verkrijgbaar in de Bijenkorf en de betere speciaalzaken vanaf nu.

Moët Fles 75 cl: €59,95
Mini Moët 20 cl: €17,95