Men care

BOSS Parfums presenteert Chris Hemsworth

BOSS Parfums kondigt vandaag Chris Hemsworth aan als het nieuwe gezicht van BOSS BOTTLED. De Australische acteur wordt toegevoegd aan een exclusieve groep geur ambassadeurs die voorheen onderdeel uitmaakten van de vernieuwde BOSS BOTTLED Man of Today campagne die in september 2017 gelanceerd wordt. Een grote eer voor de acteur en een mooie toevoeging aan zijn CV. Een van de meest iconische herengeuren van de laatste 20 jaar, BOSS BOTTLED, staat synoniem voor de aspiratie die zich zonder enige inspanning verenigt met de dagelijkse routine van mannen over de hele wereld. Kortom, eigenlijk hoort iedere man deze geur wel op zijn badkamer kastje te horen staan.

“De tijdloosheid en het feit dat BOSS BOTTLED al zo lang bekend én nog steeds relevant is voor de huidige man, is uniek. Het is een grote eer om het gezicht te zijn van de nieuwe Man of Today campagne.”
Chris Hemsworth – BOSS BOTTLED ambassadeur.

De BOSS BOTTLED Man of Today campagne zal vanaf september wereldwijd gelanceerd worden met een voorpremière in juli 2017 in de Verenigde Staten. Meer details zullen in de komende maanden bekend gemaakt worden via de officiële social media kanalen van HUGO BOSS. Chris zal morgen ook aanwezig zijn tijdens de BOSS menswear show in New York waar de spring/summer 2018 collectie zal worden getoond. Wil jij deze morgen live zien? Check dan de Facebookpagina van Hugo Boss hier. Bekijk de eerste beelden met Chris Hemsworth hieronder.