Men care

Diesel ‘Bad Intense’

Een geur omschrijft je, past bij je en zorgt voor een bepaalde herkenbaarheid. Het is niet alleen de geur die hier voor zorgt, het is het hele verhaal om de geur heen. Van de naam, tot en met de verpakking en de flacon zelf, aan alles is gedacht. Iets waar wij als consument vaak niet bij stil staan en eigenlijk is het zonde. Tijd dus om het zo nu en dan uit te lichten, dus dat doen we dan maar ook bij deze nieuwe geur van Diesel genaamd ‘Bad intense’. Het verhaal achter deze nieuwe geur?

“Heter dan ooit. De bad guy is terug.. Intens verleidelijk, weet deze keer de zwarte lederen magneet de boel in vuur en vlam te zetten. Nog hotter dan hot. Hij doet wat hij wil, wanneer hij het wil en weet onderweg een paar harten te veroveren. De liefde moet niet alleen gepassioneerd zijn; het moet vlammen.  “

Kortom, deze is voor de ‘bad’ guys. Een bruisende en kruidige geur dan het origineel, maar wederom een combinatie van de betoverende akkoorden van tabak en kaviaar waardoor een onverwacht karakter ontstaat. Want als een bad guy iets is, dan is het wel onverwacht. Verslavend en sensueel, de vanilleboon, benzoïne en labdanum versterken de intensiteit van tabak. Do we need to say more? Deze geur zet ons mannen in vuur en vlam, nou daar zullen de partners blij mee zijn. En de inspiratie van het flacon? Een bad guy kan je natuurlijk uittekenen in een leren jas, dus deze geur hult zich in een inspiratie van leder. Een toppertje voor op het badkamer kastje en je partner weet gelijk wanneer je ‘in’ the mood bent. Benieuwd? Check de flacon hieronder.