Men care

Lancaster Sun Sport voor de actieveling

Zodra het zonnetje zich vaker laat zien, is het ook lekkerder om buiten actief te zijn in plaats van binnen. Alleen met het zonnetje dat steeds scherper wordt naar mate de zomer vordert, is het wel belangrijk om je zelf te beschermen. Vele mannen vinden het niet zo stoer om zichzelf tegen de zon te beschermen, maar het wordt wel steeds belangrijker en nodig. Iedereen ken het gevoel van een te plakkerige zonnebrand, en dat is natuurlijk niet fijn als je actief gaat doen of net hebt gezwommen bijvoorbeeld. Daar heeft Lancaster wat op bedacht, Lancaster Sport. Actief zijn in de zomer betekent dat je transpireert of nat wordt. Het maakt niet uit hoe dit komt, of het nu door het water is of door zweet, dit product is beter bestand dan een ‘traditionele’ zonbescherming. Sterker nog, de bescherming wordt versterkt door de nieuwe ‘Protection in Motion’ technologie. En misschien nog wel het belangrijkste, het is niet vet en plakt niet. Sterker nog, met de mist spray hoef je het niet eens in te smeren.

Misschien nog wel fijner, dit product verfrist. Ja jongens je leest het goed, verfrist. Direct en tijdens het bewegen. Bij het aanbrengen ontstaat door nieuwe technologie een explosie van frisheid waardoor de temperatuur op het huidoppervlak circa 10°C lager aanvoelt. Het tweede verkoelende effect wordt geactiveerd door de warmte van de huid: intelligente polymeren laten een mentholderivaat vrij voor een langdurige golf van frisheid. Het derde verfrissende effect ontstaat als de transpiratie vrijkomt. Serieus, waar is dit product al die tijd geweest? En om het je nog makkelijker te maken hoef je door de nieuwe technologie van Lancaster je zelf ook niet meer droog te maken als je het aanbrengt en het bruint de huid ook nog extra. Hoe makkelijk willen ze het ons maken deze zomer? Wij hebben het product getest tijdens Emporium Festival afgelopen weekend, dansen in het felle zonnetje en niet verbranden kan dus echt.

Wat voor producten deze lijn ons allemaal biedt? Body mist, Face Mist, Face Stick en Face Gel. De producten zijn wat duurder qua investering, maar hé, we hebben het wel over onze huid mannen. En het ruikt ook nog eens verschrikkelijk lekker. Je kunt de producten onder andere hier kopen en er natuurlijk ook meer over lezen.

 

 

Dit artikel is in samenwerking met Lancaster tot stand gekomen, maar bevat onze eigen mening.