Men care

Mannenverzorging’s favorieten part 2

In de wereld van vrouwen is het natuurlijk volkomen normaal om jezelf te verzorgen en er bestaan vele middeltjes voor om je hierbij te helpen. Dan kan de mannenwereld natuurlijk niet achterblijven, en dat doen ze tegenwoordig dan ook zeker niet. Het wordt ons tegenwoordig zo makkelijk en aantrekkelijk mogelijk gemaakt. Toffe verpakkingen, heerlijke geuren en producten dat je niet meer wil missen. In verschillende artikelen gaan wij jullie op de hoogte houden van onze favorieten verzorgingsproducten voor de man. Ja heren, we zijn in een stadium gekomen dat het helemaal oké is om toe te geven dat je dat tere huidje verzorgd en dat je het belangrijk vindt om lekker te ruiken. En zo niet, dan ben je na het proberen van de volgende producten wel om. Onze mannenverzorging’s favorieten part 2:


Gucci Guilty Absolute
Made in Italy, dan zit het meestal al wel goed toch? Gucci introduceert: Gucci Guilty Absolute, een ironische, moderne uiting van zelfexpressie, vrij van sociale normen en verwachtingen. Want er is niets absolute aan de man van tegenwoordig en daar mogen we best wel een beetje trots op zijn. Het hoofdingrediënt (leer) is een eerbetoon aan de beste Gucci-materialen, terwijl details in de afwerking van de flacon zijn geïnspireerd op typische kenmerken van een luxe lounge. Het resultaat is een parfum met ultradroge, houtachtige noten en bijzonder veel diepte en complexiteit. Terwijl je op het eerste ogenblik even moet wennen aan de geur, kan je er daarna aan blijven ruiken. Een bijzondere en intense geur die vraagt om een speciale gelegenheid, fijn toch?

 

L’oreal For Men
Geloof ons als we zeggen dat het je na het gebruik van zo’n crèmetje eigenlijk niet meer zonder kan. Buiten dat het ontzettend goed is om je huid te verzorgen omdat die nou eenmaal heel wat te verduren krijgt, is het ook gewoon ontzettend lekker. Het hydrateert, ruikt lekker en zorgt ook er ook nog een voor dat je er goed uitziet, dus waarom zou je het niet gebruiken? Buiten dat is het ook niet vetting en trekt het snel in, wij hebben zelf het idee dat het een stralend/bruinend gevoel geeft. Dus de vraag op je pas op vakantie bent geweest, die zal je vast wel vaker gaan horen nu. De Hydra Energetic staat in ieder geval bij ons in het badkamerkastje.

 

Biodermal zonverzorging
Aangezien het heerlijke lente zonnetje zich al regelmatig laat zien wordt het tijd om de zonnebrand weer uit de kast te halen. Iedereen weet tegenwoordig dat het niet goed voor je is als je verbrand en buiten dat ziet het er niet echt aantrekkelijk uit. Kortom, dat wil je voorkomen toch? Biodermal is een fijn goedje dat je hierbij helpt en dat je niet achterlaat met zo’n witte vette waas op je gezicht of lijf. Het ruikt fijn, smeert lekker en is buiten dat ook nog eens hydraterend en verzorgend. Of je nu op een terrasje in eigenland zit of op een exotisch bestemming verblijft, Biodermal is your guy. PS: De aftersun zorgt er met het Total Tanning System (TTS) ook nog eens voor dat de natuurlijke melanineproductie stimuleert en verlengt. Het ziet er wat klinisch uit, maar don’t judge a book by it’s cover.