Men care

Shave it off! of niet?

De Nederlandse man houdt zich steeds meer bezig met het verwijderen van lichaamshaar. Dit blijkt uit recent onderzoek van NIVEA MEN, waaruit tevens duidelijk wordt dat de Nederlandse vrouw deze ontwikkeling toejuicht. Herkenbaar? Beetje wel toch. Uit het onderzoek van NIVEA MEN blijkt dat steeds meer Nederlandse mannen hun lichaamshaar scheren. Van alle ondervraagde mannen geeft maar liefst 78% aan zijn lichaamshaar te verwijderen, waarvan 45% dit zelfs zeer regelmatig doet. Dit percentage ligt hoger in de leeftijdscategorie 18-40. Van de 88% die zijn lichaamshaar verwijdert, doet maar liefst 50% dit regelmatig.

Daar moet dus wat aan worden gedaan moet NIVEA hebben gedacht, want al dat scheren levert ons wel eens wat irritatie op en kost dus ook best wel wat tijd. Met de lancering van de nieuwe NIVEA MEN Body Shaving-lijn speelt NIVEA MEN in op deze ontwikkeling en de wens naar een eenvoudige manier om irritatievrij te scheren. Het unieke, volledige en nog nooit eerder op de markt gebrachte assortiment scheerproducten voor onder de douche, beschermt en verzorgt de huid tegelijkertijd. Voor een gemakkelijke, irritatievrije scheerervaring en jongens, tijdbesparing!

De nieuwe NIVEA MEN Body Shaving Stick, NIVEA MEN Body Shaving Gel en NIVEA MEN Body Shaving Aftershave Lotion zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Albert Heijn, Etos en bol.com.