Men care

Tweezerman grooming voor de man

 

De naam Tweezerman komt je wellicht bekend voor van één van de producten die je vriendin of zusje gebruikt, maar tegenwoordig hebben ze ook handige tools voor ons mannen. De beauty scene op het gebied van mannen is steeds meer aan het uitbreiden en dat is ook niet zo gek want wij mannen worden steeds meer bewuster van ons uiterlijk. Tweezerman G.E.A.R. introduceert daarom nieuwe gezichtsverzorging tools van top kwaliteit voor de perfecte grooming routine thuis of op reis. Al zeggen de meeste van ons dat ze er niets mee hebben, geen één man zou het aantrekkelijk moeten vinden om neushaar uit zijn neus te hebben groeien right?

De Nose Hair Trimmer is ontworpen om ongewenst neus- en oorhaar te verwijderen. Simpel, veilig en comfortabel in gebruik. Op het moment dat de handvaten worden ingedrukt, beginnen de mesjes te roteren. Het unieke nick-proof design zorgt ervoor dat deze mesjes niet in contact komen met de huid waardoor een pijnlijke misser wordt voorkomen, want dat is wel het laatste wat willen uitleggen en meemaken. De Nose Hair Trimmer wordt inclusief een reinigend borsteltje geleverd, om de mesjes clean en sharp te houden. Als je dit product dan samen met de Tweezerman Splinter set, ideaal voor het verwijderen van stoppels, ingegroeide baardhaartjes en splinters, en de nagelknipper set besteld dan heb je een complete stoere grooming set in huis. Door de metalen uitstraling met zwarte afwerking hoef jij je niet te schamen voor deze producten. Weg ongewenste haartjes, welkom met die verzorgde look.

De nieuwe Tweezerman G.E.A.R. producten zijn vanaf eind juni 2017 verkrijgbaar bij de luxe parfumerieën, drogisterijen en speciaalzaken. De producten zijn tevens online te bestellen. En als je dit dan toch voor jezelf besteld, misschien wordt je vader en dan ook wel heel blij van als je er eentje extra besteld voor vaderdag. Ga bijvoorbeeld voor de ultieme grooming set!


 

Dit artikel is in samenwerking met Tweezerman tot stand gekomen, maar bevat onze eigen mening.