Men care

Vaderdag met Boss Bottled Tonic

 

Het is bijna weer tijd om de vaders te verwennen en zoals jullie van ons ondertussen al weten zijn we niet zo van de standaard ‘douchegel pakketjes’. Alhoewel het natuurlijk gewoon een commerciĆ«le feestdag is, blijft het zelfs voor jouw oude dibbes leuk om wat te krijgen op deze dag. Zelfs als ze zeggen dat ze Ć©cht niks van je willen krijgen. En hoe ouder we zelf worden, des te meer we onze vader gaan waarderen right? Tijd dus om dit jaar iets echt creatiefs te geven, je moet er alleen even voor naar het vernieuwde Utrecht centraal stationshal.

Hugo Boss heeft daar namelijk vanaf nu een BOSS Botled Tonic Pop-Up Store geopend, speciaal voor vaderdag. Je kunt daar dus onder het genot van een bijpassend drankje zelf eerst de geur ervaren en vervolgens ben je, geloof ons, overgehaald om de geur te kopen. En het speciale van deze pop-up store is dat je het flesje dus kunt laten graveren. Kortom, het meest persoonlijke cadeautje wat je misschien de afgelopen tijd hebt gegeven aan je vader. Wanneer je precies het flesje kunt laten graveren? Op donderdag 15 juni en vrijdag 16 juni van 15:00 tot 19:00 en op zaterdag 17 juni en zondag 18 juni van 13:00 tot 15:00. Onze vader zou het in ieder geval te gek vinden, dus op naar Utrecht. Waar je je trouwens buiten het centraal station ook prima kunt vermaken! Win-win.

Buiten de tijden van het graveren om is de pop-up store deze hele week geopend. Van dinsdag / vrijdag van 07:00 tot 20.00. Zaterdags van 08:30 tot 20.00. Zondag van 10:00 tot 18:00. Succes!