PERSONAL

 

 

 

Wat leuk dat je mijn website bezoekt en dat je meer over mij te weten wilt komen, laat ik mezelf eerst eens even voorstellen. Mijn naam is Roy Boere en met mijn passie en dagelijkse dosis inspiratie wil ik jullie graag op de hoogte houden van de laatste updates wat betreft fashion, lifestyle, health, men care en gadgets. Kortom, eigenlijk alles waar de ‘moderne’ man van op de hoogte wil zijn.

Je kan me uit tekenen in een goede skinny jeans, een fitted shirt en een mooi leer jasje of colbert. Een mooi paar sneakers er onder en wat vrienden en je hoort mij niet meer. Hoewel ik deze combinatie dan weer het liefst heb op een heerlijk festival en dan zou ook nog het zonnetje mogen schijnen. En mocht het zonnetje hier niet schijnen, dan zoek ik deze heel graag op d.m.v. allerlei mooie reizen. Kortom, het goede leven en onderwerpen die daar mee te maken hebben vind je hier allemaal terug.

Aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam heb ik de opleiding Grafisch vormgeven Mode & Trends afgerond en op het moment ben ik  bijna afgestudeerd van mijn studie Media, Informatie & Communicatie. Ik ben jaren lang de vaste assistent van Bastiaan van Schaik geweest, met als gevolg een uniek kijk in de mode & media wereld. En daarnaast ben ik onder andere werkzaam geweest voor de Gijrath Media Groep die bladen uitgaf als Jackie, JFK en LXRY maar ook evenementen organiseerde als de Miljonairfair, Jackie’s Bachelorlist, JFK Gala etc.

Begonnen als stagiair bij Bastiaan van Schaik mondde dat als snel uit in een baan bij de Gijrath Media Group. Een waanzinnige ervaring waar ik onder andere modeproducties heb mogen produceren voor binnen en buitenland, redactionele werkzaamheden heb gedaan, evenementen heb georganiseerd en bijgewoond, vormgeving heb mogen doen en nog veel meer. Helaas ging deze uitgever failliet met de daarbij horende gevolgen.Na wat freelance werkzaamheden in de fashion en lifestyle industrie ben ik een aantal jaar werkzaam geweest voor Edelman PR Worldwide. Een wereldwijd PR bureau met de grootste spelers uit de markt in hun klanten portfolio om daar influencer marketing op de kaart te zetten. Ondertussen mag ik mijn kennis uitbreiden bij Storyboard, een digitaal bureau met een influencer marketing specialisatie.

Kortom, een hoop ervaringen en teveel inspiratie om het niet met jullie te delen. Hou jij er  ook van om je eigen pad te volgen en vooral om van het leven te genieten? Dan zit je hier helemaal goed. <3

PS;

  • Betaalde en/of gesponsorde samenwerkingen zullen altijd worden aangegeven onderaan een artikel
  • Ik tracht altijd de fotograaf van de foto’s op mijn website te achterhalen. Mocht ik onverhoops toch een foto gebruiken zonder toestemming, dan zal ik deze direct verwijderen.

 

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *